Ut på tur aldri sur…

08/27/2013

sko 1

Da fikk jeg en melding fra verdens beste Liv Bente…

Følgende sto – møt kl 19.30 hjemme til hun ta med treningstøy,goretexsko eller joggesko. «du e itj redd for å bli gjørmåt på fotan?» Veit itj om det e tørt heile vei`n… 🙂

Vi skal ut å trene. Opp til en flott topp i Trondheim 🙂 Mer fikk jeg ikke vite 🙂 Dette blir flott, kjenner det er spennende med nye utfordringer og det at jeg ikke vet hvor veien går er ennda bedre 🙂 Kjenner jeg henne rett så blir det ikke en «latmannstur» fordi Liv Bente elsker å gå i skog og mark. Hun er en liten fjellgjeit fra Trøndelag så jeg gleder meg 🙂

Fikk en nydelig ROSA Nike topp av henne til bursdagen min…den skal jeg ta frem nå og kjøre inn til Trondheim 🙂

Mer om hvor veien gikk ikveld på bloggen… for de som måtte ønske det 🙂

En dag uten trening – er en dag uten mening 🙂 ligger noe i det altså, men det er veldig tungt for mange å komme over dørstokkmila… men husk det går – det er bare å sette seg små mål underveis!

Rome wasn’t built in a day…

-make a difference- «har også nyheter fra UK som jeg skal avsløre ikveld eller imorgen også 🙂 «