Ukens champis…

05/30/2017

Snakk om å bli tatt på senga idag da…

aug19

Her kommer jeg hjem fra en handlerunde og oppdager en hentelapp i postkassen. Hadde appåtil nettop vært på postkontoret å sendt noen signerte bøker #smilgjennomtårer og noen brev! Hmmm jeg har da ikke kjøpt noe på nett…jepp jeg er sikkert den eneste i hele verden som ikke har handlet på nett. Jeg liker å prøve klær og sko. For ikke snakke om opplevelsen av å fysisk handle. Jeg har også hittil i år klart dette å ikke kjøpe noe nytt. Det er faktisk enklere enn man tror! Jeg sparer til noe jeg har ønsket meg lenge, men det skal jeg fortelle om når jeg har klart det 🙂

Men tilbake til det jeg skulle fortelle nå da…sporet av litt her 🙂 Fort gjort 🙂

Jeg var faktisk litt forbannet for at jeg ikke hadde sett i postkassa før jeg gikk første runde i gata denne dagen, men ok jeg gikk en ny runde. Litt i sinne – snakk om å vårrå snarsint «skjemmes, men til mitt forsvar har jeg de røde dagene i mnd om det er gyldig grunn? 😉 »

Vel fremme på postkontoret fikk jeg trekt ny kølapp og hentet den mystiske pakken. Innpakningen eller teksten gav meg ingen hint eller en plutselig aha-opplevelse. Den var ganske tung. Utpå stod det det med stor skrift… «FRAGILE – PLEASE HANDLE WITH CARE – VORSICHT GLAS» … jada jeg forstår det er glass å det kan knuses! Hvor mange språk skulle det stå på da? Jeg kjente jeg ble litt sånn, å ja det er Daniel og Elias som har kjøpt vase til meg fordi det knuses litt varer med all fotballspillinga i stua. Det er jo fotball til alle døgnets tider. De holder på å drive meg fra vettet:) For ikke lenge siden Elias knuste en av mine favoritt lamper…hmmm er det noe i den dur tro?

Plutselig ringer Daniel. Han er rett rundt hjørnet på vei fra jobb. Vi møtes på butikken å han lurer selvfølgelig på hva jeg har kjøpt. Ingenting sier jeg… «JA SÆRLIG» smeller det fra gubben. Det står jo mitt navn og adresse på heile pakken. Du vet når vi damer har handlet noe å tar den «dette er da gammelt – husker du ikke jeg kjøpte jeg for leeeeenge siden…blablabla 🙂 » Problemet mitt var bare at denne gangen visste jeg virkelig ikke hva dette var. Helt oppriktig. Daniel ristet oppgitt på hodet.

For å komme til bunns i mysteriet slengte jeg meg over pakken. Klarte ikke vente til jeg kom hjem vettu. Som en liten unge på julaften rev jeg nesten istykker esken. WHAT!!! Snakk om å bli tatt på senga. I esken glitrer det en fantastisk stor flaske med ekte Champagne. Jeg drar flasken opp å ser den røde sløyfen. Hærregud – kan dette stemme da?. Jeg Ingrid, tarmtrollet fra Hegra, Crohnprinsessa får UKENS CHAMPIS fra Se og Hør:)

Seoghør

På kortet står det følgende:

UKENS CHAMPIS

Åpen og ærlig. Forrige uke hadde Dokument 2 på TV2 en rørende og sterk dokumentar om Ingrid Anette Hoff Melkersen 34 år fra Hegra i Nord-Trøndelag. Trebarnsmoren er hardt rammet av den smertefulle mage og tarmsykdommen Morbus Crohn. Fem av kroppens syv meter med tarm er fjernet, og hun må leve resten av livet med utlagt tarm, såkalt stomi og pose på magen. Enkelte dager har hun grusomme smerter, og må krøke seg sammen på baderomsgulvet. Men hun nekter å gi opp.

Modig. Se  hør har tidligere skrevet om Ingrid Anette. Hun fikk den alvorlige diagnosen som 15 åring, og trodde livet var ødelagt, og at mannen Daniel ville forlate henne, da hun fikk utlagt tarm. Nå engasjerer hun seg for mer åpenhet og mindre tabuer rundt sykdommen. 12.000-15.000 personer lever med stomi i Norge.

Førr ei dame. Det er viktig at mennesker står frem med sin sykdom – til hjelp for andre i samme situasjon. Selv med alvorlig sykdom og så mye smerte, kan Ingrid Anette ha et familieliv og forsatt være mamma, kone, vennine, fotomodell og bikinifitness-uttøver. – DU ER EN ROLLEMODELL, INGRID ANETTE! Champis er avsendt…

SE og Hør 🙂

seoghør4

Seoghør2

Seoghør1

» Jeg setter virkelig stor pris på denne oppmerksomheten jeg fikk av Se og Hør. Takknemlig herfra til himmelen. Det går ann å gjøre en forskjell om man jobber hardt å målrettet og ikke minst er tro mot seg selv ♥ -make a difference- «