Tuva`s ønske…klump i halsen!

11/25/2013

dsc00509

Jeg stilte Tuva «en av tvillingne mine» et spørsmål før julen 2010. Da hadde jeg ligget på sykehuset i 6 mnd. Så jeg kunne gjort ALT for mine barn…men alt lå ikke i mine hender. Når kroppen er så syk at du ikke vet om du kommer ut i live, da er det ikke så lett å se sine egene barn inn i øynene…

Ka ønske du dæ te jul Tuva? Du ska få ka du vil av mamma….. (huff no sei hu vell ein hest eller noe i den dur, tænkt æ ) Tuva: det æ ønske mæ aller aller mest e at du ska bli frisk mamma……. sukk, kanskje det eineste æ ikke kan gi hu! tårene rant nedover kinne mitt, da sei Tuva: kan no ønske mæ Hannah Montana parykk da… <3 <3 <3

Tuva Hoff Melkersen 25.nov – 2010

Nå har det gått 3 år siden denne dagen og dette ønske… tiden flyr å barna vokser 🙂 Jeg leste i dagboken min å fant dette – tilfeldig – tvilsomt! Love you Tuva – mamma er så utrolig glad i deg 🙂 Ønsker du å lese hele historien se under «Min historie» på bloggen 🙂 http://www.ingridanette.com/min-historie-del-8-810-9mnd-i-smertehaelvete/

Likte du denne…trykk liker 🙂 Kommenter om du har opplevd noe lignende 🙂 DEL på FB om du vil flere skal lese den 🙂 Setter stor pris på dere alle sammen, som følger meg på bloggen, insta eller på FB 🙂 TAKK TAKK!