– trening til onkels musikk…ja du kan tro det gikk bra!

09/17/2013

Her sitter man på sykkelen og skal ta en treningstur…

Jeg fikk meg sykkelbukse av min kjære onkel når jeg lå på sykehuset de 9 mnd – det var en flott motivasjon til å kjempe videre for å bli frisk. Selv om formen var på bunn når jeg fikk buksa hadde jeg noe å strekke meg etter… Jeg klarte knapt å komme meg opp av senga. Løfte min egen kroppsvekt opp av en stol eller forflytte meg over golvet uten hjelp av andre! Det kunne bare gå en vei – oppover/fremover og formen kunne ikke bli dårligere en dette. Så prognosene så veldig bra ut 🙂

Jeg har ikke vært en flinkeste til å bruke denne buksa skal jeg være helt ærlig…det ser ikke særlig vakkert med denne type bukse. Det ser jo ut som man har driti seg ut eller har noe oppi rompa. Gangen bli ikke så bra heller liksom – ser ut som tidenes gåsegang eller stor-gravid. Vuggestil.no – men hvem bryr seg om det. he he 🙂 Jeg fikk også ny musikk inn på Ipoden min. Tenkte at det var lurt å få litt ny motivasjon og nye sanger etter som jeg har hatt de samme sangene i hele sykdomsperioden. Kunne jo sangene inn og ut. Derfor måtte jeg bytte ut Lady Gaga, Rihanna, Pink, Guns`n Roses, ACDC, P. Diddy, Robbie Williams, Cher lloyd, Eminem, Green Day og Pussycat Dolls for å nevne noen. Jeg har brukt musikk som «terapi og motivasjon i alle mine sykdomsår». Jeg er kronisk når det gjelder å «analysere» sanger…til Daniels store skrekk 🙂 Hva betyr sangene, tekstene? Jeg elsker høre de om og om igjen 🙂 En sang er ikke bare en sang!

Jeg fikk onkelen min til å lage en ny spilleliste til meg. Hadde ingen krav bare gi meg en bra liste med mye forskjellig. Som kan motivere til trening og noe med fart i. Han er en livat kar med masse energi så jeg viste at jeg kom til å få en tipp topp liste med god varisjon…

Hva fikk jeg?

Jeg fikk en liste stapp full av 80-talls musikk, puddelrock og variasjon – ja det kan du trygt si! Jeg hadde ikke syklet lenger enn 1 mil da Irsk musikk ljomet inn i øret på meg. Det var jo som å bli dradd inn i en hvilken som helst brunpub og riverdance-moves trengte seg innover hode mitt. Det var sang etter sang – var ingen tvil om at onkel hadde lastet ned denne sang lista i «helgemodus/fæstmodus» 🙂 Jeg kunne se han for meg i «typisk» onkel modus. For å si det sånn, den mannen trenger ikke noe annet enn musikk for å få danse fot. Da tar det helt av i stua… om du vil eller ikke så blir du revet med og han kan og er den kuleste onkelen EVER 🙂 Jeg skulle ønsket å være flue på veggen når han er hjemme alene med full guffe på musikkanlegget og han rocker rundt og synger med! Det hadde vært underholdning det 🙂 Jeg har sittet i bil med han så mange ganger der han «plutselig» glemmer at han har med noen og tar helt av… priceless 🙂

Derfor kan du tenke deg hvilke bilder jeg fikk i hodet når denne musikken kom sang etter sang når jeg skulle sykle og prøve trene hardt. Enkelt det når du ser for deg onkelen din i full riverdance. Jeg trykker febrilsk videre for å finne en litt tøff sang som kan hjelpe meg opp bakkene og motivere meg til å yte maks… Det er ikke enkelt når Irsk folkemusikk durer inn i øret ditt og det eneste du klarer å tenke på er at du skulle heller sittet på en pub og drukket whisky…noe jeg aldri har likt. Så kommer «Hi du hørd om Hegra festning og den tapre Holtermann …» Når jeg har gitt opp sanghjelpen, dundrer det på med en sang midt mellom Irsk folkemusikk og Vømmøl. Ingen ringere en Britney Spears med «Oops i did it again»… da kunne jeg ikke noe annet enn å flire. Snakk om variasjon! Holdt på å sykle av veien og lo så tårene trillet. Ingen andre enn du onkel kunne laget en sånn liste 🙂 Men om jeg ikke fikk 100% uttelling på denne  treningsøkta fikk jeg iallefall 100% trening på lattermusklene 🙂

sko-4-225x300

Trening skal da være gøy eller hva… 🙂