So what, jeg viste stomiposen på LIVE TV…

08/25/2015

Yes her er den… sånn ser en stomipose ut – min stomi 🙂

tv12

Var det så skummelt da…? Jo jeg hadde litt puls og kjente at jeg var litt utenfor komfortsonen en stund, MEN gud så viktig det er å vise hvor ufarlig livet med stomi/utlagt tarm er! Motbevise alle fordommer og myter om at det er stort, ekkelt, urenslig, lukter og ser helt jævlig ut – se nøye på bildet folkens. Dette er ikke noe å «drapstrue» folk for, mobbe eller være redd for. Nei!!! Se lenge om du må – det er sånn vi får bort alle fordommer og tabuer om dette temaet. Husk det er bare en ommøblering på kroppen. Stomi er ikke en sykdom, det er bare en løsning på et problem! Alle mennesker må på do – og det er faktisk en av de mest naturlige tingene i verden 🙂 Jeg fikk stomi som en løsning på min tarmsykdom Morbus Crohn – hadde jeg ikke fått stomi hadde jeg sannsynligvis ligget «six feet under» i dag. Det er vel ikke et bedre alternativ, når man har tre flotte barn og en ektemann som elsker meg 🙂

Så når jeg fikk utfordringen – «er det mulighet for at vi får se magen din LIVE på tv» – kunne jeg ikke si nei. Jeg er da STOLT SOM FY OVER AT JEG LEVER… 🙂 Så jeg tenkte «So what» gjør det davel… 🙂 Sannsynligvis verdens første som har vist stomien live på tv, jeg vet ikke, men uansett har det ihverfall skapt oppsikt 🙂

tv13

tv14

Sammen er vi sterkere – så når jeg tør på TV så tør kanskje du også :)… legg ut et bilde #sowhatchallenge #crohnprinsesse og dra i samme retning som meg… dette klarer vi 🙂 Er du med? 🙂

blogg-nina

-make a difference-