Oslo nå kommer jeg…

07/08/2014

sommertid2

«Bildet er fra TV2sumo»

Ja nå er det ikke lenge til jeg setter meg på flyet å skal ned til disse flotte damene… 🙂 Sommerfuglene har kommet i magen og jeg vet ikke hva jeg skal ha på meg! Bombe…? NEI 🙂

Bombe…? NEI 🙂

Har jo bare over 90 antrekk på instagram utfordringen min å velge mellom – eller jeg har egentlig flere men det er de jeg har lagt ut hittil i utfordringen min. 🙂 Kjøpestopp denne dama siden jul…ja du leste rett siden 24.12.2013.

JA – jeg har abstinenser altså…det er på grensen til vondt nå 🙂

Så derfor har jeg shoppet i mitt eget klesskap – å det er ikke en dum idee altså 🙂 Mye artig å finne, kombinere og ikke minst så må du tenke nytt og anderledes 🙂 me like 🙂 Har du prøvd det samme? Bli inspirert og motivert se instagramen min Crohnprinsesse og #whattowearchallenge #crohnprinsessechallenge 🙂

 

blogg-nina

 -make a difference-