Nå er det JUL igjen…

12/24/2017

blog_3

Ja nå er det selveste julaften atter en gang. Beste dagen i året spør du meg. Jeg sitter nå og skriver de siste til- og fra lappene.  Jepp her er ikke alt klappet og klart til i kveld. Jeg har heller ikke bakt 7 sorter eller vasket tak og vegger. Jeg er sikkert en levende katastrofe som husmor, men vet dere hva?  JULEN KOMMER UANSETT. Jeg tror vi kommer til å ha en fantastisk jul og vet dere hvorfor? Fordi vi har hverandre og alle er friske og raske. Familien min kommer på besøk og det er noe som er tradisjon. De kommer til oss eller vi drar opp til familien i Hegra. Det er så trivelig med masse folk i julen. Familie er veldig viktig for meg. Vi er en storfamilie med lange tradisjoner som jeg ønsker å føre videre til mine barn. Det varmer mamma hjerte når de hjelper meg å huske på ting som ikke er på ”rett” plass eller ting som er gått i glemmeboken. Tror jeg har klart å gi de noen flotte minner og flere skal det bli. ♥

Snart skal ribba i ovnen og langbordet skal pyntes. Det er noe jeg synes er artig å gjøre. Jeg har hentet granbar i hagen og blomster fra mamma. Lys, julekuler og sløyfer er hentet ned fra loftet. Det lukter jul fra det nydelige juletreet som står og glitrer fra stuen. Det kom inn i går kveld. Vi er så heldige at fjøsnissen pynter det etter at ungene har lagt seg lille julaften. Så det er konkurranse om å stå opp først for å se juletreet. Da er det også lov å pakke opp en julegave hver. ♥

I år mens jeg styrer med ribbe og andre ting skal Daniel ta med ungene på trening. Dette var ønske fra utålmodige unge, så da får jeg huset helt for meg selv noen timer. Med høy musikk og lukten av gran skal ”mammakriiise” fullføre middagen og med det ønsker jeg alle en feiltastisk jul med familie og venner. Det er ingen fasit og går ikke alt etter planen så er det også OK. Det handler om å nyte nuet og de gode øyeblikkene.  Alle er vi ulike og det er i grunn helt fantastisk det. Senk kravene og nyt

God jul fra Crohnprinsessa ♥

john3PS
For de som lurer på hvordan jeg har det sånn sykdomsbilde så har jeg tenkt å skrive eget innlegg om det på nyåret. Det er så mye nytt og ikke minst tungt å skrive om. Nå er det KUN JUL OG FAMILIEN som betyr noe. Men stikk innom bloggen for å lese hva høsten her har gjort med meg. Det kommer plutselig, opp og nedturer! Jeg legger ut mye på IG og Snæpp  Om du vil følge meg sånn i det daglige.