Min historie DEL 1 – 1/10 «Crohnprinsessa Ingrid»

07/01/2014

This post is also available in: English

Min historie DEL 1

Hei jeg heter Ingrid Anette Hoff Melkersen . Jeg har sykdommen Morbus Crohn. Går også under navnet ”Crohnprinsesse Ingrid” på Instagram. Jeg kommer fra Hegra i Nord-Trøndelag, bedre kjent som verdens navle… hehe. Jeg er gift, har 3 barn og er BARE 30 år. Utdannet Interiør konsulent og har passion for fashion. Sko fetish – huff tørr ikke tenke på hvor mange sko jeg har! Jobber som modell og foredragsholder. Elsker musikk og LONDON er mitt andre hjem. Datter nr 2 av 4. Vi er 4 søstre med et spenn på hele 20 år mellom store søster Gøril og lille søster Sara. Jeg har en STOR familie/slekt som jeg er veldig stolt av. Vi bor alle rundt omkring i Trøndelag – veldig få bor langt unna. Derfor er vi mye sammen, og for å si det sånn, en ”vanlig” bursdag i slekta vår da er vi ca 40 stk 🙂 Trivsel 🙂

3 ord om meg … rettferdig, energisk og litt ”posh”.

Jeg er i overkant glad i sport og kan lett høres på en idrettsarena. Jeg har drevet med idrett hele mitt liv og det finnes ikke en idrettshall, idrettsplass eller skispor i Trøndelag pappa IKKE har kjørt meg til. Han har kjørt sine mil for å si det mildt. Mitt store idol var/er Anja Andersen! Makan til dame – for ett talent. Hun og jeg har i alle fall noe til felles det er at vi begge er rimelig hissig og snarsint. Når det kom til fotball var det Ole Gunnar Solkjær som var den norske helten og selvfølgelig Eric Cantona. Glory glory Man United Fordi om jeg har drevet med all slags idrett så var det aldri noe tvil om at jeg hadde store planer om å bli den neste Anja Andersen. For dere unge lesere som ikke vet hvem Anja Andersen er – var hun håndballens svar på Lionel Messi. Tidenes beste kvinnelige håndballspiller. Jeg var hurtig, spenstig og målrettet. Gikk på Meråker Vg skole – håndball linjen. Denne skolen har fostret mange idrettsprofiler og da spesielt innenfor langrenn og skiskyting. Gikk forresten i klassen til Eldar Rønning. Satt sammen med selveste ”gromgut`n” Eldar i flere år 🙂 Det skulle bli mitt springbrett til en håndball karriere. Det var i alle fall mitt store mål og ikke minst store drøm. Sånn ble det dessverre ikke…… Bilde 005Bilde 006Bilde 009 I neste innlegg får du lese om da hele livet ble snudd på hodet…