Jeg er bak luke nr 13 – selveste Luciadagen…

12/14/2016

Jeg har fått den ære å være Go`nok Hovedambasadør og i den forbindelse har jeg den ære å åpne luke nr 13 idag. Jeg vil anbefale alle om å se på Go`nok sin FB side og åpne kalendergaven i dag. Ta oppfordringen jeg gir dere og la oss sammen lage en flott dag for de som betyr noe for oss. Fremsnakk noen – legg ut et bilde og fortell vedkommende akkurat hvorfor vedkommende er Go`nok akkurat sånn som den er. Vi må bli flinkere til dette. Vi er neste generasjons forbilder, la de få gode verdier og holdninger å leve etter. La de føle på at de er Go`nok…

#gonok og #fremsnakk

gonok-2016

Rimelig stolt over å være i selskap med alle disse unike menneskene. Se bare på bilde over her…Fantastisk 🙂 Og sier det igjen hør på sangen under her og lytt til teksten! Lukk øynene og nyt…

Legg gjerne igjen en kommentar til meg og husk å gled en venn… hæstægg «#gonok» og skriv hvorfor den er unik akkurat sånn som den er. Gjør det på FB, IG eller på kommentarer under her. DEL ivei 🙂