I`m back – livet snur fort…

02/22/2015

Det er sikkert mange som lurer på hva som skjedde her om dagen… men jeg kjenner at det dessverre er litt for tidlig å skrive om det. Så vær tålmodig med meg – dere vil få alt snart, jeg kommer tilbake til hvorfor og hva som skjedde den dagen jeg gikk fra moteshow til hjerteavdelinga på noen timer… 🙁

e

a
Det er mye som skjer i Crohnprinsessas liv akkurat nå. Og det ser ut som det bare baller på seg, noe jeg liker godt. Jeg er en dame som liker at det er liv og røre rundt meg. Ikke at det noen gang kommer til å bli kjedelig eller rolig rundt meg, som den aktive trebarnsmoren jeg er 🙂 Så akkurat DET er ikke noe og gruve for! Hverdagen og kalenderen til fam Melkersen er alltid full. Men innimellom kommer faktisk noen dager uten planlagte aktiviteter og da blir vi nesten litt sjokkert – ”WHAT, har alle fri?” Selv om vi kan bli aldri så sjokkerte er dette dager vi setter stor pris på og de blir litt ”hellige”. Må bare innrømme at da låser vi døra, skrur av telefonen og bare koser oss sammen. En sånn dag hadde vi i går. Vi laget oss god mat og spilte kort. Jepp, en god gammeldags kortspillkveld samtidig som ”Hver gang vi møtes” rullet over skjermen som bakgrunnsmusikk. For min del er dette så hellige øyeblikk at det er vanskelig å sette ord på det. Men når jeg har opplevd å være så mye borte fra barn, familie, kjæreste og venner blir dette meget høyt verdsatt i mine øyne…

h
Daniel og ungene var så gira på et spill som heter Boms. Et spill jeg aldri har spilt, eller i alle fall er det leeeeeenge siden så det var ikke noe jeg husket på. Så jeg fikk noen runder med innkjøring så var vi i gang. Jeg er verdens dårligste taper – noe som selvfølgelig er veldig artig til de som spiller mot. Her går vi inn med livet som innsats, ikke noe mellomting. La barna vinne…. ikke jeg!!! Her er det bånn gass og alle mot alle. Det gikk veldig dårlig – jeg ble BOMS med stor B. Om noen lurer så ja jeg ble så sur at vi sluttet før vi ”skulle”, for husfredens skyld. Daniel avverget ”slagsmål” og han måtte selvfølgelig vinne heile driten den jævelen…. 🙁  Dårlig taper jeg – NEI aldri! Snakker om konkurranse instinkt på fru Melkersen, heilt jævlig. Vurderte å jukse en plass midt i der bare for at jeg ikke ville tape eller komme nest sist igjen, men det holdt jeg meg for god for da.
Etter noen minutter er det heldigvis glemt. Jeg er snarsint ikke langsint så var det sofa kos med vin etter at vi hadde fått ungene i seng. Daniel fikk lagt tre unger. De er egentlig store nok til å klare det selv , men de er også store nok til å nesten ta livet av hverandre på veien opp i seng. Fordi de skal være tre på badet samtidig og det i seg selv kan være en utfordring. I alle fall om en er i tergemodus, en trøtt og den siste, lik sin mor er en dårlig taper. Derfor ble han med opp som megler. Jeg ryddet opp på kjøkkenet og satte meg i sofaen med tapet friskt i minnet! Og gjett om jeg ble overrasket med vin og potetgull av verdens snilleste mann. Kan ikke være sur da vettu… 🙂 Resten av kvelden utviklet seg som kjærester flest med vin og sofakos… romantisk i armkroken, klining og det ene førte til det andre…. hmmm

blogg a
– begge sovnet i sofaen  🙂 hehe

Jeg vil benytte muligheten til å si til alle som ikke lever med en kronisk sykdom og kanskje ikke forstår oss som lever med det hver dag… ikke døm – spør og du vil få svar. Kanskje ikke vi vil snakke akkurat da, kanskje vi ikke ønsker å forsvare oss og forklare alt. Men ikke døm oss… Det er tøft nok som det er. Ikke døm uten å vite – våg å spørre… #awareness #crohnawareness

-make a difference-