Hei kjære lesere…

04/28/2016

Jeg får til stadighet meldinger og spørsmål om når neste blogginlegg kommer.  Mange meldinger og til dere som ønsker blogginnlegg hver dag eller tre ganger i uka, må jeg dessverre skuffe dere. Akkurat nå har jeg ikke kapasitet til å prioritere det. Det faller meg heller ikke naturlig å blogge bare for å blogge. Det har dere sikkert forstått dere som leser. Jeg er veldig opptatt av at det skal være solid grunnlag for å poste noe. Med en visjon, mening eller til hjelp for andre. Jeg er ingen ”rosablogger” all respekt for de som er det! Når det er sagt liker jeg ikke det ordet, det er så negativt liksom. Men dere forstår hva jeg mener 🙂 Jeg sier ikke at det jeg gjør og mener nødvendigvis er det rette for alle, men for meg er dette RETT! Jeg har alltid fulgt magefølelsen og dette valget tok jeg når jeg startet bloggen for lenge siden. Dette fungerer for meg og mange av mine lesere, men om det er noen som har noe de lurer på er det bare å ta kontakt så kanskje blir det et innlegg av det, hvem vet 🙂 Jeg vil skille meg ut fra andre blogger og det har vist seg at for meg er det best sånn. Dere lesere er så flinke til å sende meg mail og spørsmål. Mange av innleggene mine er ofte inspirert av disse tilbakemeldingene.  Sånn som sykdommen har utviklet seg for min del har det ført til at jeg til tider har vært ”ute av drift”. Nå sist i November 2015. Linker under her til tiden jeg var på sykehuset og hva som skjedde…

http://www.ingridanette.com/fighting-back-again-del-1/

http://www.ingridanette.com/fighting-back-again-del-2/

IMG_1178

Del gjerne innleggene – sharing is caring… 🙂 Hvem vet kanskje akkurat DU hjelper noen med å dele, DU kan være med å gjøre en forskjell for noen der ute som virkelig trenger det! Har tanken slått deg at når man deler innlegg kan DU være til stor hjelp for andre. Det må være en flott følelse eller hva?

Blogg klær3

Jeg har tre barn, hus og heim å ta vare på, er ingen liten jobb bare det oppi all sykdommen. Jeg har også en liten baby jeg jobber intenst med for tiden, boka mi. Jepp,  jeg er snart offisielt forfatter og utpå høsten kommer selveste Gyldendal til å lansere mitt største og viktigste prosjekt noen sinne. Det er så mye følelser og tanker rundt dette at jeg nesten ikke klarer å innse alt dette. Kjenner jeg grugleder meg!!

Til høsten kommer den i en bokhandel nær deg. Det vil også komme teasere på bloggen fremover. Jeg er så stolt. Jeg har lese og skrivevasker så jeg vil påstå at jeg ikke nødvendigvis har vært særlig snill med meg selv når jeg ga meg i kast med dette prosjektet.  Tro meg det har ”kostet”.  Har slitt og stanget hodet i veggen opptil flere ganger. Men jeg har aldri gitt opp. Forstår ikke at de her hjemme har klart å holde ut med meg. Jeg har vært i min egen lille ”skriveboble”. Det er ikke rart å forstå at forfattere drar på hytta eller på en ferieplass når de skriver bøker. Det forstår jeg nå! Det er hardt arbeid og mange lange netter med grubling og skrivesperre. De her hjemme opplever nok en litt utslitt, utålmodig og snarsint mor til tider. BEKLAGER DET – men det er snart over nå, jeg lover. Tror de rundt meg også er rimelig gira på at det går mot slutten. Vil se hva jeg har fått til på et år i levende live. Altså holde sluttresultatet i armene, perm til perm! Wiiiiiii nå fikk jeg puls 🙂

kk1

Midt opp i dette sirkuset av bokstaver og setninger har jeg måtte tatt noen valg. Noen svir sikkelig. Jeg er jo også foredragsholder og måtte nettopp si NEI til et utenlandsoppdrag som jeg virkelig hadde lyst til å gjennomføre. Si nei sitter laaaaaaaangt inne hos meg. Jeg er virkelig et JA menneske, ønsket om å gjøre en forskjell sitter i ryggmargen. Jeg er så opptatt av å dele av mine erfaringer og hjelpe andre så dette var virkelig vondt å bortprioritere.

SAS 904

Dritkjipt rett og slett. De flyttet til og med dato for å gi meg bedre tid, men i innspurten av boken min måtte jeg rett og slett melde pass. Sånn er livet – av og til må man prioritere hardt. Nå føles det litt vondt å gå glipp av dette store foredraget, men jeg vet de vil ha meg og døren er ikke stengt. Om du vil det selv skal du se at døren alltid står på gløtt og at det venter muligheter på den andre siden. Du må bare tørre å strekke ut hånden og skyve. 🙂  Det har jeg fått bekreftet gang etter gang. Jeg har en mailboks full av bevis på akkurat det, 1811 mail har kommet siden jul som skal besvares. Tenk at jeg får være et forbilde for så mange, det tar jeg ikke lett på. Det er et stort ansvar og tar de bryet med å skrive til meg – er det min fordømte plikt å gi dem et svar også. Men jeg er bare et menneske så gi meg litt tid, så har du ikke fått svar enda betyr det ikke at du er glemt 🙂 Blogges plutselig igjen. Glem ikke å stikk innom meg på IG eller snæpp da. Der oppdaterer jeg heletiden. Navnet er : crohnprinsesse 🙂 Pluss en liten ting til… legg gjerne igjen en kommentar under til meg så vet jeg du er der. Da blir jeg så glad og ikke minst kjempe motivert til å gjøre jobben min. 🙂 Ønsker dere en fantastisk dag – husk at DU ER UNIK akkurat sånn som DU er 🙂