You and I…

08/10/2014

Hei og hopp da folkens er jeg her igjen… Ja jeg vet det har vært noen stille uker nå. Beklager det! Men det har vært så viktig at jeg bare tok det helt med ro etter den ”stormen” det ble etter jeg viste magen på TV2 sommertid. Det ble så mye trykk på mail, telefon og mobil at jeg bare måtte ta et valg. Bestemte meg derfor for å helt kutte ut sosiale media noen uker… Jeg fikk så mange telefoner og meldinger på mobilen at den til slutt viste beskjeden ”Element for varmt” det tok jeg som et tegn på at NÅ må jeg ta det litt med ro. Og jeg skal love dere at det var akkurat det kroppen også trengte!

tv14

tv12

Men jeg hadde jo selvfølgelig kjempedårlig samvittighet for at jeg ikke svarte alle på mail, tok alle intervju og telefoner. Jeg er jo sånn lagd at jeg må jo bare… ikke sant.

”Skal bare” sa Albert Åberg” 🙂

sommertis2

Men jeg innså at jeg ikke hadde kapasitet til å svare alle – jag kan ikke ”please” alle sammen. Og derfor ut fra litt fornuftig rådgiving fra min bedre halvdel tok jeg noen uker fri fra bloggen, fb og instagram. Ikke helt men nesten 100 %. Med en gang jeg logget inn på FB igjen tikket det inn meldinger, kommentarer og ALT jeg skulle ha gjort – eller at det tikket inn en melding med nesten ”krav” om svar. Hvem får ikke vondt i magen eller dårlig samvittighet av sånt.

promex1-114_2

Skulle gjerne svart alle personlig, men jeg kan bare ikke det. Jeg lover dere at jeg leser alle og skal blogge om tema dere lurer på. Så får jeg håpe dere gir meg den forståelsen at det ikke har vært mulig for meg å svare alle. Og vil også benytte anledningen til å TAKKE for alle god ord dere har sendt meg. TUSEN TAKK 🙂

Sowhat-uk
Derfor har jeg denne tiden lagt ut bilder på IG og noen på FB. Bloggen har ligget rolig noen uker. Rett og slett en velfortjent sommerferie med mine aller nærmeste. Vi dro på hytta 🙂 Hytta i Vesterålen. Og enkelt og greit der er det NULL dekning 🙂 «se bilder på IG – navnet crohnprinsesse for flere bilder»

Blogg-klær5
Katastrofe de første dagene, men du verden det går fort over! Det er en fantastisk følelse å bare være, leve og suge til seg verden uten mobil, data og tv. DET gir virkelig påfyll til alle lagre i kroppen. Energinivået mitt steg, noe min mann mener ikke er nødvendig… hehe men vi hadde alle fem så godt av å bare slappe av på hytta! Dette er så absolutt noe jeg kan anbefale alle å gjøre med jevne mellomrom. Dra på ferie og legg vekk telefonen for en stund. Ja det er visse ting som er ok å ha tilgang til, men det går så mye bedre enn man tror. Har aldri hatt så lite krangling på en ferie noen gang. Verken mellom voksne eller barn. Og det vet jeg er fordi vi har vært mer tilstede med hverandre når vi ikke har hatt tilgang på sosiale medier på samme måte som ellers. Det er ikke dermed sagt at jeg er imot det på ferie – tvert imot. Men det finnes en tid for alt! 🙂
For oss var dette helt toppers. Ungene imponerte meg med at de på nesten 3 uker ikke maste om tv. De lekte med ungene i nabohyttene, fiska, spilte brettspill ”noe de aldri hadde gjort hjemme” , spilte fotball og brukte skogen og fantasien. De var barn 🙂 Helt magisk – ja vet det er store ord. Men jeg mener det. Vi var så heldige med været. Sol og varmt. Fordi det kan være alle årstider på en og samme dag i Nord Norge så hadde vi hadde tidenes sommerferie og det i Norge. Og de som mener at det ikke er ferie om man ikke drar til syden hvert år… de har ikke opplevd Nord Norge!

Snakk om paradis på jord… Se bare på de her bildene og ja… jeg trenger ikke si noe mer 🙂

IMG_0878

IMG_0872

Bildene taler for seg selv 🙂 Føler meg som verdens heldigste dame. Vi var på fjellturer, fisket og ikke minst de gode samtalene ut i de sene sommertimene.

IMGP3726

IMGP3831

IMGP3827

IMGP3751

IMGP3729

Så Hurtigruten drive forbi hytta 01.30 hver natt og da hadde vi liksom nettopp satt oss ute på terassen med god mat og vin i glasset. Den ene kvelden var finere enn den andre.

IMGP4178

Og når jeg trodde dette må være toppen på lykke – klarer jeg å bli bergtatt av min kjære Daniel. ”avslører selvfølgelig ikke detaljer her…hihi” Yes jeg har blitt nyforelsket og ser på han med nye øyne etter 16 år som kjærester. Går det ann – jo det gjør det.  Etter alt vi har vært igjennom på kort til har det ikke alltid vært like lett å pleie kjærligheten. Og alle som kjenner oss vet at vi har hatt våre opp og nedturer med tre tette barn, skolegang, sykdom, operasjoner, sykehusopphold der jeg opp til flere ganger holdt på å dø, tomtekjøp av useriøse aktører ”noen jeg personlig synes ikke skulle fått lov til å drive byggefirma – men jeg tror på Karma og den blir å komme og det hardt for de involverte” som holdt på å ta knekken på hele familien min, tomtekjøp nr 2 – utsettelser fra kommunen og husbygging av drømmehuset som det ikke ble noe av. Livet har virkelig vært tøft mot oss – MYE PÅ EN GANG. Men nå har vi kommet hjem  Huset vi har kjøpt oss er gammelt, slitt og laaaangt fra det huset vi skulle bygge – men det er HJEMMET VÅRT! Det var ikke sånn jeg hadde sett for meg framtiden skulle bli. Det er blitt BEDRE… hvorfor? Huset har sjel og er perfekt på sin måte. Og ikke minst fordi vi er sammen alle fem og alle trives her. Det er det som betyr noe 🙂 Sammen skal vi skape og bygge dette huset til vårt drømmehus. Men det stresser vi ikke med – det tar vi bit for bit. Nå har vi huset og jeg bare vet når vi blir ”ferdige” med dette huset kommer det til å bli 1000 ganger bedre enn det vi hadde tenkt å bygge 🙂 Beliggenheten her er bare genial for vår livsstil. 🙂

Og neste år da skal jeg på Svolværgeita. Det rakk vi ikke over i år. Så i 2015 da gjør jeg spranget på Svolværgeita 🙂 Det er neste års ”gale mål” 🙂

IMGP4183

IMGP4192

IMGP4096

 -make a difference-