Foredrag med smerter…

12/10/2016

Hva gjør du når du er booket til et foredrag i på Drammen sykehus og er nyoperert? Jo heter du Ingrid så ringer du bestevenninnen din og så drar du med henne som personlig sykepleier. Hun jobber som Helsesøster nå, men har jobbet flere år på sykehus og ironisk nok utdannet hun seg i Drammen. Da har jeg ikke bare med meg kjentmann men også en fagperson og verdens beste venninne. For å si det sånn jeg hadde aldri klart det uten henne. Vi pratet ikke så mye på turen. Jeg sov når jeg kunne og hadde full fokus på foredraget mitt. Er det noe jeg tar på dypeste alvor er det å hjelpe andre. Derfor sa jeg ikke at jeg var nyoperert fordi da vet jeg dette hadde blitt kansellert og da hadde jeg sviktet de som kom for å høre foredraget mitt. Å avlyse var derfor ikke et tema!

Snakketøyet er hverken sykt eller nedsatt selv om kroppen for øvrig ikke spiller på lag. Foredraget kan gjennomføres sittende eller i mitt tilfelle her stående med 40 cm langt operasjonssår og I reneste Ringeren i Notre Dame- stil. Eller kanskje Crohnprinsessen var litt lik hennes kongelige høyhet i posituren…hehe 😉

Uansett det gikk kjempebra tross smerter og alt det der. Jeg fikk gjort jobben min, solgt bøker og booket flere foredrag. Så jeg må si det var en suksess. Alltid stas å komme til Drammen. Flotte mennnesker og mange flotte hvite engler her også. Takk for tilliten. Og ikke minst tusen takk for alle meldingene som kom inn på mobil, fb, IG og bloggen etter foredraget. Jeg blir like rørt hver gang. Det er dere som skal ha en stor klem av meg som får komme å holde foredrag for dere. At dere mener jeg hjelper dere og motiverer dere gir meg energi til å drive dette videre sånn som jeg har tenkt. Gleder meg til fremtiden…

usa23

These SHOES Are Made for Walking…

Foredraget kan bookes her, se teaseren ovenfor her eller ta kontak på FB 🙂 Har mange oppdrag allerede både i inn og utland neste år også. Det er virkelig stas og ikke minst rørende å se at det jeg har utrettet har blitt snappet opp utenfor Norge også. Verden er ikke så stor. Vi må stå sammen å gjøre verden litt bedre for oss med IBD. Jeg brenner for dette og akter å fortsette dette så lenge folk ønsker meg. Jeg har flere foredrag ikke bare ett. Jeg har tilpasset målgrupper og alder og ulike fagmiljøer. Det vil komme en endring på bloggen med mere info om dette på nyåret. Har så mye spennende på gang nå at jeg bobler snart over. Vil fortelle dere ALT – helst nå. Men får ikke lov før etter jul…se hva som skjer 🙂 Men jeg kan avsløre at det er bare å følge med de neste dagene fordi det kommer en nyhet i morgen kveld og på mandag morgen. Wiii – stolt som fy 🙂 Jeg har alltid bare vært meg selv og gjort det jeg følte var fraværende den gangen jeg ble syk. Ingen unge forbilder som jeg kunne vise meg at sykdom og stomi ikke var et hindring. Da tok jeg saken i egene hender og bestemte meg for å bli en levende brøytebil. Det har «kostet» blod, svette og mange tårer. Har jeg ønsket å gjøre det samme igjen? JA HELT KLART… gjort det igjen uansett! Klisjeaktig som det høres ut som, men jeg hadde aldri vært det mennesket jeg er i dag uten denne motgangen. Stolt som faen over det jeg har oppnådd og dette er bare starten på nye eventyr for denne Crohnprinsessen 🙂