For 14 år siden forandret livet mitt seg…

12/31/2016

Da er det nyttårsaften igjen. Og i dag er det hele 14 år siden jeg ble mamma til Elias. «Grattis med dagen Elias – verdens mest empatiske gutt, jeg er så stolt av den du er. Du kommer til å nå langt». Snillere gutt skal du lete lenge etter. Han er like snill nå som han var den dagen han ble født… 🙂

DSCF0243

div 3 006

Da er det nyttårsaften igjen. Og i dag er det hele 14 år siden jeg ble mamma til Elias. Snillere gutt skal du lete lenge etter. Han er like snill nå som han var den dagen han ble født. Ja ikke akkurat når han kom ut da, men ellers var dagen flotters. Rart det med oss mennesker hvor fort vi glemmer det med fødsler. Smertene som er under fødselen blir glemt i det du får ungen i armene. Sånn har det vært begge mine fødsler. Elias var den finsete gutten jeg har sett og det er han enda. Han er ”mors lille gutt ” hehe nå blir han sikkert veldig glad om han leser dette… Nei han vet hva jeg mener med det, vi har ett unikt forhold vi to. Vi kan være bestevenner det ene øyeblikket for så å fyke i tottene på hverandre rett etterpå. Tror vi er for lik. Eller så er han i alle fall i en alder der han elsker å terge moren sin. Og jeg rimelig snarsint da så er vi i gang da… ikke langsint da – aldri vært det. Jeg er så lite langsint at ofte tar meg i å ha glemt hva vi egentlig kranglet om, fordi det går så fort over.

DSCF0087

14 år og det på årets siste dag. I morgen er det faktisk det året han blir konfirmert. Hvor ble alle årene av? Vi skal på slektstreff i dag som alle andre år. Tenk det, vi møtes alle på bestemor Anne`s side og feirer nyttårsaften sammen. Vi var nesten 90 mennesker med stort og smått i fjor. Denne tradisjonen er så spesiell at jeg kommer til å lage ett eget innlegg om akkurat dette. Skal ta litt bilder/video og vise dere.  Rause flotte mennesker som inviterer oss hjem på gården år etter år. Mat og drikke er det så mye av at du nesten ikke er gangbar etterpå. Elias elsker å starte bursdagen sin å feire med alle i slekta.

div 3 091

29072010997

 

Storsjøcup

Bilde 747

230820101035

Ønsker alle ett God nytt år og husk å kos dere med familien eller de rundt deg i dag. 🙂  Ta vare på hverandre og vi blogges i morgen. Det vil du ikke gå glipp av… 🙂 Vi skal gjøre noe kjempe kult i dag jeg, Erika ”søskenbarnet mitt” og tante An-Magritt … Se hva som skjer… 😉